četrtek, 21. junij 2012

AK International - okna, vrata in zimski vrtovi


Podjetje AK International je locirano v Ljubljani in se ukvarja z izdelavo elementov iz plastičnih mas za gradbeništvo. Za vas so na voljo okna, okenske police, žaluzije, rolete, vrata, zasteklitve balkonov in zimski vrtovi.


Plastična okna, police, rolete in žaluzije

 

 


Naša pvc okna so delana po meri in kakovostno tesnijo, zato so odlični toplotni in zvočni izolatorji.

V okenski ponudbi najdete tudi predokenske in nadokenske rolete iz pvc-ja, ki pravtako dobro ščitijo pred uhajanjem toplote ali vdiranjem mraza. Na voljo so vam v različnih barvah in so vedno prilagojena vaši hiši oziroma stanovanju.

Na izbiro pa so vam še žaluzije, ki prijetno ščitijo pred vdorom neželjenih pogledov in sončnimi žarki. Našli boste zunanje in notranje žaluzije, ki bodo prilagojene vašemu bivališču navzven in navznoter.

Po vsem tem pa vaša okna potrebujejo lepe okenske police. Tudi tukaj gre za police, ki jih namestite zunaj ali znotraj. So iz kakovostnih materialov aluminija in plastike, odprne na vremenske vplive ter cenovno ugodne.

 

 

Aluminijasta vhodna vrata 

 

 


Vhodna vrata iz aluminija so idealna za hiše novih gradenj in za menjavo starih lesenih vrat. Pri nas vam jih izdelamo v oblikah in barvah glede na vaše želje. So odlično zatesnjena in cenovno ugodna. Izbirate lahko še med drsnimi in harmonika vrati.

 

 

Zasteklitve balkonov


Zasteklitve balkonov so čedalje bolj v modi, še posebno, če imate razmeroma majhno stanovanje in vam dodatni prostor pride prav ali pa si tega preprosto želite, da boste na njem uživali v vseh letnih časih.

 

Praktični in užitkarski zimski vrtovi

 

 

Zimski vrt je izredno praktičen prostor, ki notranje prostore povezuje z naravo. Lahko je podaljšek sobe, čitalnica, delovna soba, sobica za klepet, predstavlja pa tudi primeren prostor za gojenje sobnih rastlin saj omogoča veliko svetlobe in toplote. Primerni so za vsakogar.


Oglejte si spletno stran podjetja AK International in nas kontaktirajte, da se pogovorimo o vsem kar vas zanima in nadalje ugodimo vašim željam!