sreda, 20. junij 2012


Plastična okna AJM



Primorsko podjetje AJM



Smo dve desetletji staro podjetje iz Kopra in se že do dobra zavedamo, da le strokovnost prinaša kakovost. Tako pristopamo k izdelavi in vgradnji naših oken in vrat.


Kakovostna plastična okna AJM za vaš dom 

Poleg kakovosti plastičnih oken AJM, jih prepoznate tudi po zelo dostopnih cenah in številnih priznanjih, ki se nanašajo na uspešnost, kakovost in dovršenost. Okna AJM so produkti po katerih povpraševanje stalno raste. Namenjena so varovanju vašega doma pred vremenskimi vplivi vročine in marza, pa tudi estetskemu izgledu vašega doma. Okna so vam na voljo v različnih dimenzijah in oblikah:

  1. AJM 5000
  2. AJM 8000 ekskluziv
  3. AJM 8000 energeto
 Okna so energetsko varčna, toplotno in zvočno izolativna.


Moderna vhodna vrata AJM za vaš dom 

Pri nas ste dobrodošli, da si poleg kvalitetnih oken izberete še temu primerna plastična vrata za vaše stanovanje ali hišo. Vhodna vrata AJM dajejo prijeten estetski videz in vdahnejo domačnost vašemu domu. Izdelana so iz masivnega materiala, tako da vam hkrati zagotavljajo varnost. Stavbno pohištvo iz pvc-ja AJM sestavljajo štirikomorni pvc profili, ki so na sredini še ojačani. Vrata imajo trikratno zaklepanje po višini in kljuko z vgrajenimi varnostnimi ščiti. Vrata so različnih modelov, oblik in barv. So moderna, imajo gladko površino in so enostavna za čiščenje. Naša vrata so tudi odlični izolatorji, kar pomeni, da tudi vse vaše skrbi ostanejo zunaj pred njimi!