ponedeljek, 7. februar 2011

Nudimo okna Rajmax po Vaših merah in željah: aluminijasta okna, lesena okna, strešna okna, plastična okna

Aluminijasta okna ali plastična okna?

Ne veste kako se odločiti? Mi Vam ponujamo odlično rešitev – kombinacijo obojega.
Tako aluminijasta okna (alu okna) kot plastična okna so torej kakovostna okna in so rešitev za vse tiste, ki potrebujete nova okna. Ob nakupu teh proizvodov pa Vam zagotavljamo kakovost, trajnost, obstojnost in ugodnost. Na naši spletni strani najdete nekaj modelov naših oken. Okna Rajmax so znana po vsej Sloveniji in imamo ogromno kupcev, ki prisegajo na naša odlična okna. Če se torej ne morete odločiti med aluminijem in PVC-jem se odločite za okna TROCAL AluFusion, ki omogočajo plemenit videz in stabilnost aluminijastega profila ter odličnost toplotne izolacije. Okna TROCAL AluFusion omogočajo tudi popolno protihrupno zaščito, ki se sam aluminij ne more ponuditi. Okno, kjer sta povezana aluminij in plastika omogoča življenjsko dobo okna. Ta okna so popolnoma estetska, barvno raznolika, elegantna, moderna in v korak s časom. Prednosti tega okna so v veliki vgradni globini 88 mm, 3 termo tesnila v sivi barvi in še in še. Vzdrževanje takšnega modela okna, pa je nezahtevno zaradi razporeditve okenskega okovja v zaščitnih področjih izboljšanega sistema s sredinskim tesnenjem. Primer dobrega in kakovostnega okna pa so tudi  Okna EcoPasiv TROCAL 88+. Ta okna imajo ogromno odličnih lastnosti. Inovativna tesnilnost okenskega pregiba skrbi za dodatno toplotno izolacijo, odlična je tudi zvočna izolacija, višja protivlomna zaščita z notranjim okovjem in podporo pločevinaste zaponke itd. Ponašamo pa se tudi z modelom oken INNOVA 70, ki zadoščajo vsem zahtevam. Ta okna ponujajo optimalno toplotno izolacijo, visoko stabilnost in varnost še dolga desetletja. To so kakovostna okna za vsakogar, so funkcionalno estetska, nezahtevna za vzdrževanje, izredno trajna in odlično toplotno izolirana.

Pri Rajmax d. o. o. najdete v ponudbi tudi lesena okna

Profili s plastjo folije v različnih (ne)standardnih dekorjih.
Poskrbeli smo tudi za tiste kupce, ki si željo imeti leseno optiko. Nudimo namreč profile s plastjo folije v dvanajstih različnih standardnih dekorjih in štiriinštiridesetih nestandardnih dekorjih. Za vsakega se torej najde okno pri podjetju Rajmax d. o. o. Lesena okna, pvc okna ali aluminijasta okna… Če ne veste za katero okno bi se odločili, nas obiščite in z veseljem Vam bomo svetovali in pomagali, da se boste odločili pravilno.

Ne le navadna okna, za Vas imamo tudi strešna okna.

Pri nas si oglejte ponudbo strešnih oken in ugoden cenik naših oken.
Strešna okna imajo zares same dobre lastnosti, saj naravno osvetljujejo, z njimi pa prihranimo veliko energije. Nudimo Vam tako aluminijasta kot pvc strešna okna. Prednost pri tej vrsti oken je v tem, da obstajajo različni sistemi odpiranja. Kakovost strešnih oken je na zelo visoki stopnji, kar je tudi nujno, saj so izpostavljena vremenskim vplivom. Če želite nasvet in ne veste za katero vrsto okna bi se odločili ter kateri material bi izbrali nas obiščite v naših poslovalnicah ali nam preprosto napišite mail. Z veseljem Vam bomo svetovali in Vam predstavili naša (strešna) okna in cenik, na podlagi katerega se boste odločali za naša okna – okna Rajmax.

Okna Rajmax enostavno morate imeti.

Aluminijasta okna, pvc okna ali strešna okna so zares najboljša izbira za vsakogar.
Našteli smo Vam že toliko odličnih lastnosti, ki jih imajo naša okna, da izbira ne bo težka. Nudimo Vam toliko različnih materialov, barv, lastnosti, da nas enostavno morate obiskati. Z veseljem Vam bomo strokovno svetovali in Vam pomagali, da se boste odločili za prava okna. Naša okna so zelo ugodna, vendar ne glejte na ceno, glejte na kakovost oken, na odlične lastnosti, ki jih ima prav vsak naš izdelek. Alunimijasta okna, pvc okna ali strešna okna so okna, ki so inovativna, zelo tehnološko napredna, varna, enostavna za uporabo in estetsko zelo dovršena.