sreda, 9. februar 2011

Okna Rajmax – estetska, idealna in sodobna okna. Nudimo Vam pvc okna vrata, aluminijasta okna, lesena okna, strešna okna.

Okna Rajmax so zelo trajna in izvrstno toplotno izolirana.

Ponujamo pvc okna in aluminijasta okna po Vaši želji in meri.

Kot vemo, je danes pri izbiri okna zelo pomembna kakovost. Pa ne le kakovost ampak tudi druge lastnosti, ki naj bi jih okno imelo, kot so npr. estetski videz, življenjska doba, varnost in nega. In vse te lastnosti imajo naša okna. Pri nas so Vam na voljo pvc okna in aluminijasta okna, ki so zelo trajna in imajo dolgo življenjsko dobo. Zelo so odporna na vremenske vplive, površine oken pa so iz svilenega mat sijaja, kar pomeni, da so zelo kakovostna. Ne izdelujemo le standardnih oblik oken ampak lahko pri nas naročite tudi poševna, trikotna, polkrožna ali okrogla okna. Zato so torej naša okna izdelana po želji in meri kupcev, ki se odločajo za naša – estetsko privlačna in predvsem kakovostna okna.
Zagotavljamo Vam, da so naša okna kakovostna. To je opazno že v samem poslovanju našega podjetja Rajmax d.o.o., ki je zelo uspešno. S proizvodnjo in montažo PVC in ALU stavbnega pohištva se namreč ukvarjamo že od leta 1998. Danes delujemo na 1000m2, z dvajsetimi zaposlenimi. Prostori za izdelovanje našega stavbnega pohištva pa so opremljeni s sodobno in tehnološko opremo. Že od začetka sodelujemo s priznanim nemškim proizvajalcem TROCAL, ki nam kot dobavitelj nudi vso sistemsko podporo in garancijo. Tako strankam nudimo brezplačne izmere in svetovanje, izdelavo, dobavo in vgradnjo. Poleg kakovostnih izdelkov Vam torej nudimo še ogromno brezplačnih storitev.

Aluminijasta okna

Okna iz estetskih alu elementov dajejo tako poslovnim kot tudi stanovanjskim objektom moderen videz. Aluminijasta okna so izdelana iz ALU profilov. Pri nas nudimo dva sistema, in sicer ALU profile s prekinjenim termičnim mostom in hladen ALU profil. Iz ALU profilov izdelujemo tako poslovne kot stanovanjske objekte, saj so elementi zelo estetski, zato dajejo objektu zelo moderen videz. Naša aluminijasta okna so dobro toplotno in zvočno izolirana. Pri nas pa ne izdelujemo le aluminijasta okna ampak tudi aluminijasta vrata (vhodna, balkonska, avtomatska).

Pvc okna

Če si želite okna pvc z odličnimi lastnostmi so plastična okna ravno za Vas. Pvc okna vrata v klasičnih in modernih dizajnih.
Pvc okna so izdelana iz materialov, ki so odporni na UV žarke. Lahko ste brez skrbi, saj so ta okna odporna tako na staranje kot na barvne spremembe. Okna pvc so Vam na voljo v različnih modelih, kar si lahko ogledate na naši spletni strani. Plastična okna so predvsem kakovostna izbira, saj nimajo slabih lastnosti ampak slovijo tudi po obstojnosti, varnosti in izoliranosti. Nudimo pa vam tudi pvc vhodna vrata tako klasična kot tudi moderna. Na voljo so Vam torej različni modeli vhodnih vrat, v naši ponudbi pa si lahko izberete tudi različna garažna vrata. Torej pvc okna vrata različnih modelov, različnih barv in različnih dodatkov. Kupcem je pri nakupu vrat najbolj pomembno, da so le-ta varna, funkcionalna ter enostavna za vzdrževanje. Vse te lastnosti imajo Rajmaxova pvc vrata, saj vgrajujemo ključavnico s trikratnim zaklepanjem G-U automatic, kar omogoča, da so vrata vedno v pravilnem položaju, ter da se ne povesijo in odlično tesnijo. Vsekakor pa zagotavljajo odlično varnost. Naša pvc vrata so opremljena s tečaji, ki omogočajo nastavitev v treh smereh in imajo izredno nosilnost.