torek, 1. februar 2011

Vomi d.o.o. vam nudi različne vrste oken; pvc okna vrata, strešna okna in aluminijasta okna (alu okna) po vašem okusu.

Naša okna, narejena iz kakovostnih materialov, so rešitev za vse tiste, ki si želijo kakovostno ter prijetno bivanje.


Dandanes je nujno, da imamo v naših stanovanjih čim bolj kakovostna okna. Če si želite kakovostna okna različnih vrst, dimenzij in barv je podjetje Vomi d. o. o. prava rešitev. Naša okna so namreč zelo obstojna, varna in dobro toplotno izolirana. Omogočajo zaščito pred hrupom, njihovo vzdrževanje pa je zelo preprosto.

PVC okna vrata, aluminijasta okna ali strešna okna… Pester izbor izdelkov, zato boste zagotovo našli okna po Vašem okusu.

Ko se odločate za nova okna je vrsta oken zelo pomembna, pomembni pa so tudi drugi dejavniki. Ne glede na to ali ste se odločili za PVC okna vrata, aluminijasta okna ali za strešna okna, se lahko odločate tudi na podlagi barve, izoliranosti, obstojnosti itd. Zato je pomembno, da se pred nakupom dobro posvetuje s strokovnjaki. Naši strokovnjaki Vas obiščejo na domu in Vam svetujejo pri nakupu. Poskrbimo tudi za dostavo oken ter za montažo, ki je brezplačna. Ob nakupu naših izdelkov pa ste upravičeni tudi do garancije.


Pvc okna, plastična okna v več oblikah po Vaši izbiri. Okna pvc so zelo odporna. Nudimo pvc okna vrata različnih barv.



V zadnjem času so PVC okna vse bolj priljubljena. Narejena so namreč iz posebnih materialov, ki so odporni na UV žarke, kar preprečuje staranje in barvne spremembe. Okna PVC boste pri nas dobili v različnih dimenzijah in po Vašem okusu. Na voljo so vam torej pvc okna vrata po zelo ugodni ceni. Plastična okna, ki jih izdelujemo pri Vomi d. o. o. so zelo dobra in kakovostna izbira.



Alu okna oz. aluminijasta okna – izdelki iz aluminija primerni tako za poslovne in stanovanjske objekte kot moderne gradnje.



Aluminijasta okna so trpežna in trdna okna, zato se priporočajo predvsem za moderne gradnje z večjimi steklenimi površinami in za stavbe, ki so izpostavljene prekomerni vlagi. Alu okna so zelo estetska in inovativna. Aluminijasti profili zagotavljajo dobro toplotno izolacijo in zvočno izolacijo.

Strešna okna omogočajo veliko osvetljenost, prihranek energije, naravno prezračevanje in enostavno čiščenje


V naši ponudbi lahko izbirate tudi med strešnimi okni. Strešna okna nudijo osvetljevanje z naravno svetlobo. Izbirate lahko med aluminijastimi in PVC strešnimi okni, za zasteklitev pa uporabljamo izolacijska stekla. Za strešna okna se lahko odločate tudi glede na način odpiranja, saj obstajajo različni sistemi. Tovrstna okna so zelo kakovostna, saj so izpostavljena vremenskim vplivom. Strešna okna so zato tudi odporna proti udarcem in so energijsko varčna.
Obiščite nas in se odločite za naša okna.